neděle 31. ledna 2016

Lidé si poměrně dost všímají, jaké věci přijímají. Je to logické, v okamžiku kdy nabíráte kvalitní prvky, máte možnost tvořit mnoho krásného.

Nejedná se samozřejmě jen o potraviny, nápoje. Mluvit lze i o společnosti, okamžicích v životě, či jen obyčejný spánek. Opatrně a uvážlivě zacházet sám se sebou. V rozumné míře.

Pokud se budeme bavit o produktech, které se konzumují, tak máme mnoho možností jak se vypořádat s menší kvalitou potravin. Jdeme do jiného obchodu, zvolíme jiného dodavatele, nebo si
nápoj vyrobíme sami.





 Pohled čajového mistra v této oblasti je velmi striktní. Alespoň jak to vidím já. Člověk si nemůže dovolit servírovat hostovi nápoj, dezert, či jídlo, jež nedosahuje určitých kvalit. 

V okamžiku, kdy se zaměříte na každý detail pohybu u přípravy čaje, správné zacházení s čajem, vodou a dalšími prvky. Perfektně vyleštíte a nahřejte nádoby, vydáte ze sebe maximum. Máte možnost se zeptat sama sebe.

Udělal jsem pro hosta maximum? Vytvořil jsem pro něho „něco“, co mu pomůže nabít energii a motivaci k dalším činům?



Pokud člověk s dobrým srdcem opravdu dává maximum svých kvalit je vše v pořádku.


Vše je o maximální důvěře hosta a empatii, či otevřenosti čajového mistra....

Vše je jen o sdílení a souznění...




Obrázky jsou z: https://www.facebook.com/nishikien/?fref=ts

Žádné komentáře:

Okomentovat